top of page

Teachers 7th EIX Festival 2019

copyright Patrick Belaerts.png

AGOSTINA D'ALESSANDRO (Argentina/Bèlgica)

​

CONSCIOUS RELEASE workshop

​

Vídeo Conscious Release https://vimeo.com/290737220

​

www.agostinadalessandro.com

Anna Fontanet

ANNA FONTANET (Catalunya)

 

RESSONÀNCIES workshop

​

www.annafontanet.com

Abhilash.jpg

 ABHILASH NINGAPPA (India)

 

EMBODYING CRITICAL SITUATION workshop 

​

www.playpractice.in/artistic-director

JORIS CAMELIN.jpg

JORIS CAMELIN (França/Berlin)

​

MOGUT PER EL SO workshop

​

​

​

horari_7è_EIX_.jpg
NIT DE PERFOMANCE 7è EIX Festival 2019
  Dissabte 3 d´agost a les 21:30h al Teatre Auditori de Cardedeu
copyright Guillermo Monteleone.png

DAS SELBST - THE SELF 

Agostina D´Alessandro

​

És una peça que qüestiona la noció d'identitat i autoconstrucció. En paraules del psicòleg C.G Jung, el jo és "un poder transpersonal que transcendeix l'ego".A través d'aquest viatge interior, l'intèrpret navega per diferents estats ressaltant la idea complexa de "normalitat".

​

Carl Jung va distingir: "El jo no és només el centre, sinó també tota la circumferència que abraça tant la consciència com l'inconscient, és el centre d'aquesta totalitat ..."

​

Realitzat i dirigit per Agostina D'Alessandro

El treball de l'artista Agostina D'Alessandro està recolzat per Grand Studio i Federation Wallonie Bruxelles.

BLANC SALVATGE 

Anna Fontanet

​

Podem identificar qualsevol tipus de so? Quant perdura l’impacte del so? Com ressona en els nostres cossos? Amb quina velocitat ens afecta? En els darrers anys, Anna Fontanet ha investigant al voltant de les freqüències, dels cossos sonors i del moviment, amb l’objectiu de generar paisatges sonors que transformin constantment el gest. Les freqüències generades per l’ordinador, els sorolls d’electrodomèstics, els frens d’un vehicle, el tic tac d’un rellotge o els cants  harmònics són font de recursos per a generar composicions sonores i anàlisis per a la proposta de moviment.

​

Blanc Salvatge és una recerca sobre l’escolta i allò que ens evoca, física i/o emocionalment. Des del buit i la memòria. Interpretar l’espai a través de camps sonors i transformar-lo. Alimentar el moviment jugant amb la percepció del temps, obrir espais de reflexió sonora. És una transformació des de l’abstracte al figuratiu del so a través del cos, el cos com a paisatge.

​

Autoria, direcció coreogràfica, interpretació i composició sonora: Anna Fontanet 

Autoria i direcció musical:  Anna Fontanet i Guillem Codern 

Suport tècnic: Raimon Homs 

Fotografia: Mehmet Vanlı 

Feedback artístic: Juylen Hamilton, Manel Salas i Nadine Gerspacher  

Amb el suport a la creació de Nunart (Barcelona), CentreAssociació Cultural Casa Orlandai (Barcelona), Sala Baratza (Vitòria-Gasteiz) i Espacio en Blanco (Madrid).

AnnaFontanet_Vertical03.jpg
Bildschirmfoto 2017-11-13 um 15.59.36.pn

ENTRE SILENCIS...

Joris Camelin

​

"Un viatge vocal a través dels afectes.

 

Dempeus, balancejant, vacil·lant en una fràgil vora entre la intersecció de la respiració, expressant i cantant.

Joris Camelin està treballant amb afectes, utilitzant la veu com un mitjà per autogenerar energies i emocions. Qüestionant l'honestedat, l'empatia i la potencialitat alliberadora de compartir la intimitat.

S'està desenrotllant i generant una conversa suspensiva, una puntuació delicada i salvatge entre l'intèrpret, els sons, l'audiència i els silencis.»

MASSA l'EST ÉS L'OEST

Abhilash Ningappa i Gisela Creus

​

"Massa l´Est és el Oest" parla sobre un viatge molt llunyà que eventualment es torna familiar a les pròpies experiències del passat.

Dos ballarins de diferents cultures i antecedents ingressen a un espai que experimenta una diferència en cultura i identitat a través de l'exploració i intercanvi d'informació del Moviment. Aquesta peça explora les diferències i similituds entre dues cultures a través de la pràctica de l'art en moviment. Els cossos parlen cultura i la informació s'acumula en el nostre sistema i parla a través del llenguatge corporal. Conscientment busquem informació, com una manera de crear, ulls per mirar i imitar, olorar i tocar per provocar sentiments i el desig de saber què passarà després. Preguntes Com podem realitzar la nostra situació, els nostres sentiments, el nostre estat físic i mental (actiu o passiu) fins i tot la por o la vacil·lació? Com puc crear un espai entre la imaginació i l'acció executada a través d'aquestes diferències culturals?

Abhilash . Ludmila Gluhova .jpg
bottom of page